Ексклюзиви
четвер, 19 січня 2017 15:42

Лавина в Італії: рятувальники не хотіли їхати дві години

Лавина в Італії: рятувальники не хотіли їхати дві години

38-річний Джамп'єро Парете, який вижив під час сходження снігової лавини на готель у регіоні Абруццо, розповів, як йому вдалося врятуватися.

Парете працює кухарем. У готелі зупинився разом із дружиною й дітьми. Родина приїхала, щоб провести відпустку в горах, повідомляє видання Corierre della Sera.

Увечері він вийшов з готелю, щоб забрати деякі речі з авто. Тоді побачив лавину.

"Я опинився під снігом, але зміг вибратися. Машину не зачепило, тому я дочекався в ній приїзду рятувальників. Нічого не чув. Бачив навколо тільки стіну снігу. В готелі лишилися моя дружина та двоє дітей, 6-річна Людовіка і 8-річний Джанфіліппо. Не знаю, чи вони живі", - розповів чоловік.

Ще один чоловік розповідає, що рятувальники дві години не хотіли їхати. Жінка відповідала, що недавно з готелю телефонували і казали, що все гаразд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під лавиною у готелі загинули багато людей

Парете перший поінформував про стихійне лихо. Його госпіталізували з переохолодженням. Зараз його життю нічого не загрожує.

Снігова лавина накрила готель увечері 18 січня. У приміщенні було близько 30 людей. Серед них є загиблі. На місці події працюють рятувальники. Сходження снігу з гір зумовила серія землетрусів, яка сталася в регіоні кількома годинами раніше.
Зараз ви читаєте новину «Лавина в Італії: рятувальники не хотіли їхати дві години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути