Ексклюзиви
середа, 22 лютого 2017 17:23

Хлопець одружився з 82-річною жінкою, закохавшись у її голос
5

28-річний індонезієць одружився з жінкою, старшою за нього на 54 роки.

Чоловік на ім'я Софіан Лохо Дандел працюює механіком, пише Daily Mail. Рік тому йому подзвонила незнайомка, Марта Поту. Номер набрала помилково. Дандела зачарував її голос.

"Я просто відповів на дзвінок. Мені сподобалося, як вона представилася, як чемно говорила. Ми розмовляли годину. Потім почали зідзвонюватися. Вона переймалася моїми проблемами, була дбайливою та сповненою енергії. Я відчував дедалі більшу прихильність до неї. Раніше ніколи ні з ким не зустрічався. А тепер зрозумів, що закохався", - розповів Дандел.

За деякий час хлопець вирішив приїхати в гості до своєї коханої. Був шокований: двері йому відчинила 82-річна жінка. Весь час, поки спілкувалися, Марта не розкривала свого віку.

Дандел дізнався, що вона живе сама. Чоловік помер 10 років тому. Двоє дітей виїхали працювати за кордон. Зворушений історією Марти, Дандел пообіцяв залишитися з нею назавжди. Родичі нареченого були приголомшені віком його обраниці.

"Ми не знали, що він обрав бабусю! Не казав, скільки їй років, аж поки ми з нею не зустрілися. Звісно, ми були вражені. Але бачили, що вони дійсно люблять одне одного. Тому прийняли його вибір", - каже мати Дандела, 60-річна Магдалена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пенсіонерка, яка народила в 65, хоче заміж

18 лютого пара взяла шлюб. Марта називає свого молодого чоловіка "Божим даром". "Я молилася Богу, щоб він послав мені супутника, який зможе подбати про мене в старості. І він почув мої молитви", - сказала жінка.

У Бразилії 106-річна жінка вийшла заміж за 66-річного чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Хлопець одружився з 82-річною жінкою, закохавшись у її голос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути