Ексклюзиви
неділя, 12 лютого 2017 22:38

Білорусь скасувала візи для громадян 80 держав

Білорусь скасувала візи для громадян  80 держав

Білорусь скасувала візи для громадян ЄС та США. Із 12 лютого приїжджати в Білорусь їм можна без віз на п'ять днів необмежену кількість разів у році.

Безвізовий режим почав діяти для громадян 80 держав, включаючи 28 країн-членів Європейського Союзу, США, Канаду, Бразилію, Мексику, Китай та Японію. Повний список держав опублікований на офіційному сайті МЗС Республіки Білорусь. Про це повідомляє Сегодня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Туреччини пускатимуть без закордонних паспортів

До Білорусі можна буде їхати без візи на 5 днів необмежену кількість разів. Єдина умова -прикордонний контроль потрібно пройти виключно в аеропорту Мінська. При собі потрібно мати закордонний паспорт, не менше 25 євро на людину і діючий у Білорусі медичний страховий поліс на суму не менше 10 тисяч євро.

Вимоги не поширюються на осіб, які прямують до або з Росії транзитом через Білорусь, або відвідують країну з офіційним візитом.

9 січня президент Білорусі Олександр Лукашенко підписав указ про надання громадянам 80 держав права безвізового в'їзду та виїзду.

Зараз ви читаєте новину «Білорусь скасувала візи для громадян 80 держав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути