пʼятниця, 01 січня 2016 05:35

Збірна України вперше пройшла стикові матчі

Збірна України з футболу вперше подолала раунд стикових матчів і виступить у фінальній частині чемпіонату Європи-2016. Підопічні Михайла Фоменка обіграли Словенію із загальним рахунком — 3:1. Перемогли у Львові — 2:0 та мають нічию на виїзді — 1:1.

Євро-2016 відбудеться з 10 червня по 10 липня у Франції. У груповому турнірі українці протистоятимуть командам Німеччини, Північної Ірландії та Польщі. Стартовий матч команди Фоменка — 12 червня. Змагатимуться з чинними чемпіонами світу, німцями.

— До Євро-2016 залишається шість місяців. За цей час головне для української збірної — стабілізувати гру, — каже колишній футболіст донецького "Шахтаря" Олександр Сопко, 57 років.

Також 2015-го столичне "Динамо" вперше із сезону 1998/99, пройшло до плей-оф Ліги чемпіонів. У груповому турнірі команда посіла друге місце. Поступилася англійському "Челсі", зате обійшла португальський "Порту" та "Маккабі" з Ізраїлю.

У 1/8 фіналу турніру підопічні Сергія Реброва зустрінуться з англійським "Манчестер Сіті".

Ще одна українська команда "Дніпро" 27 травня зіграла у фінальному матчі Ліги Європи. Поступилися іспанській "Севільї" — 2:3. Український клуб за часів незалежності вдруге брав участь у матчі такого рівня. 2009-го донецький "Шахтар" здобув Кубок УЄФА: переміг у вирішальному поєдинку німецький "Вердер" — 2:1.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України вперше пройшла стикові матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути