Ексклюзиви
пʼятниця, 01 січня 2016 05:35

Відео з побиттям Добкіна переглянули 246 тисяч людей

1. 62-річна Олександра ­Кужель із "Батьківщини" та 42-річний Андрій Тетерук із "Народного фронту" посварилися 5 листопада в кабінеті спікера.

Кужель заявила, що Тетерук обізвав її і вдарив скляною пляшкою по голові. Тетерук заперечив: Кужель намагалася вдарити його сумкою, і він хлюпнув на неї водою й випадково зачепив пляшкою. Однопартійці Олександри Володимирівни стверджують: вона отримала черепно-мозкову травму, струс мозку і забій правої брови. У соцмережі користувач "Подлива" написав: "В столовой Верховной Рады. Кужель: "Дайте воды". Продавец: "Вам с газом или по голове?".

2."Хочу, щоб ти 21-го вийшов на Майдан і став на коліна. Ти закликав розганяти й розстрілювати людей. У мене там друзі загинули. Падло ти, бл...дь! Животне! Бидло!" — кричить 18 листопада активіст Майдану Олександр Кравчук на 45-річного Михайла Доб­кіна, колишнього "регіонала", нардепа від "Опозиційного блоку".

Зустрілися в столичному апеляційному суді. Кравчук кілька разів б'є Добкіна в обличчя. За місяць це відео в "Ютубі" переглянули понад 246 тис. людей. Один чоловік у соцмережі написав: "Можна вічно дивитися на три речі: на вогонь, воду і на те, як Добкін отримує в ряхало".

3. "Вчора Допа з кулачини пропустив удар в табло, експрес-курс по покаранню провели добро і зло, Парасюк також включився в боротьбу із мішурою, по Пісного головешці угадав в прижку ногою", — написав у "Фейсбуці" 19 листопада Олександр Красієв.

Позафракційний депутат Володимир Парасюк, 28 років, ударив ногою в потилицю 52-річного Василя Пісного, генерала СБУ на засіданні антикорупційного комітету. Перед цим Пісний сказав, що зробив більше для Революції гідності, ніж Парасюк.

4. "Та його давно треба було винести. Так, це не по-європейськи, але я не міг інакше", — каже 11 грудня нардеп від "Блоку Петра Порошенка" Олег Барна, 48 років.

Під час виступу прем'єр-міністра Арсенія Яценюка — підійшов з букетом троянд до трибуни, однією рукою схопив прем'єра за пах та намагався винести. За кілька секунд на Барну налетіли депутати фракції "Народний фронт", почалася штовханина.

5. На Раді реформ в Адміністрації президента 14 грудня губернатор Одещини 48-річний Міхеіл Саакашвілі називає міністра внутрішніх справ 51-річного Арсена Авакова злодієм.

Починається лайка. Урядовець жбурляє в бік голови ОДА стакан із водою. Петро Порошенко перериває засідання. Журналіст Сергій Руденко у "Фейсбуці" написав: "Це наслідок мовчанки Порошенка. Ще 6 грудня, після того, як Саакашвілі звинуватив Яценюка у покриванні корупції, Петро Олексійович мав відреагувати. Та не зробив цього. Міхо зрозумів натяк по-своєму: він на правильному шляху до перемоги над Яценюком".

Зараз ви читаєте новину «Відео з побиттям Добкіна переглянули 246 тисяч людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути