вівторок, 30 листопада 2010 06:30

Українська медсестра є коханкою Муммара Каддафі

У голови держави Лівія Муммара Каддафі, 68 років, любовний зв'язок з українською медсестрою 38-річною Галиною Колотницькою.

— Каддафі має чотири медсестри, але найбільше довіряє українській, звабливій блондинці Галині Колотницькій, — йдеться у донесенні Джейна Кретза, дипломата американського посольства в Лівії. Його публікували на американському сайті wikileaks. Він спеціалізується на публікації секретних даних. — Каддафі ніколи не подорожує без цієї жінки, бо лише вона знає його розпорядок. Він не селиться на останніх поверхах, не любить довгі перельоти над водою. Лівійський лідер довіряє лише обмеженому колу наближених до нього осіб, серед яких українська медсестра.

Кілька місяців тому через затримку з отриманням американської візи лівійський уряд відправив за Галиною Колотницькою приватний літак, щоб доставити її з Лівії до Португалії. Там вона мала зустрітися із Каддафі під час його відпочинку.

Муммар Каддафі відмовляється коментувати поширену Кретзом інформацію.

Зараз ви читаєте новину «Українська медсестра є коханкою Муммара Каддафі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути