пʼятниця, 03 червня 2016 06:45

У Львові намагались зірвати концерт Макса Барських

Концерт 26-річного співака Макса Барських заблокували невідомі у Львові. Виступ мав відбутися у розважальному центрі "Кіно Евент Холл". За 40 хвилин до початку концерту вхід до зали заблокували кілька десятків чоловіків. Пояснили, Барських не повинен виступати, тому що він приєднався до 50 українських артистів, які підписали петицію за доопрацювання законопроекту про квотування українського радіоефіра. Серед підписантів також є Ірина Білик, Андрій Хливнюк "Бумбокс", Тіна Кароль .

Люди, які прийшли на виступ Барських - 5 годин чекали на концерт. Потім начали збирати підписи за свободу виконання пісень будь-якою мовою. Перекрили дорогу на проспекті Чорновола.

- Робимо це, бо нам аналогічнім чином закрили вхід на концерт, - каже одна з шанувальниць співака.

Через службовий вхід представник артиста провели у середину кілька десятків глядачів. Барських встиг виконати три пісні. Після цього адміністрація залу - попросила припинити виступ, через погрози людей з вулиці розгромити сцену.

Гроші за квитки людям почнуть повертати з 7 червня. Для цього необхідно прийти у львівський офіс компанії, яка організовувала виступ.

Зараз ви читаєте новину «У Львові намагались зірвати концерт Макса Барських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути