Ексклюзиви
вівторок, 24 травня 2016 07:05

Бояться зносити пам'ятник Ленінові

У місті Семенівка на Чернігівщині місцеві кранівники відмовляються зносити пам'ятник Ленінові. У працівника лісгоспу, який намагався це зробити, стався інсульт. Монумент проклятий, кажуть жителі райцентру.

— Пам'ятник знесли ще 2014 року. Але комуністи відновили його в міському парку. А в кранівника стався інсульт, — говорить мер Олександр Бичков. — У лютому з третьої спроби проголосували за повторне знесення. Звернулися до директора державного лісгоспу Олександри Дудко. Вона давала кран першого разу. Тепер ­відмовила. Тоді комунальне підприємство "Ревна" знайшло кранівника в сусідньому райцентрі Корюківка. Коли він приїхав, місцеві обурилися. Чоловік повернув гроші й поїхав. Зараз є можливість запросити фахівця з Чернігова.

— Інсульт у нашого працівника під час першого знесення — збіг обставин, — каже Олександра Дудко. — Але більше не хочу в це діло встрявати, бо буду крайньою.

Зараз ви читаєте новину «Бояться зносити пам'ятник Ленінові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути