вівторок, 02 серпня 2016 15:11

Зірки підкорили карпатську вершину
15

співачка Ніна Матвієнко з онукою
ведучий В'ячеслав Соломка
громадська діячка Влада Литовченко
співак Влад Дарвін
співак Віталій Козловський з батьком

Світлана Тарабарова, Віталій Козловський, В'ячеслав Соломка, Віталій Борисюк та Влад Дарвін підкорили одну з вершин Карпат – гору Маковиця, заввишки 984,5 м.

Зірки приїхали в курортне містечко Яремче Івано-Франківської області на святкування Дня міста. Його традиційно відзначають останньої неділі липня. Зупинилися зіркові туристи в Romantik Spa Hotel. Засиджуватися в номерах не стали і у супроводі власника готелю Івана Гаврона, підкоряючи вершину, за день подолали близько 10 км.

"Яремче приємно дивує щоразу, - каже Світлана Тарабарова. - Торік відкрила для себе водоспад Пробій і Стежку Довбуша, а цього – гору Маковиця і гірську річку Прут. У ній можна не просто купатися, а й зробити природний підводний масаж".

На ярмарку до Дня міста Тарабарова придбала у місцевих сироварів козячий сир, а у майстрів гончарної справи – кілька свистунців у вигляді птахів.

Автор, композитор і співак Влад Дарвін у Яремче вперше. Він встиг покататися на квадроциклі, зайнятися рафтингом з Арсеном Мірзояном і помедитувати на водоспаді "Дівочі сльози".

"Мені дуже подобаються гори. Вони притягують своєю незайманістю та первозданністю", - каже Дарвін.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко приїхали на відпочинок у Карпати зі своєю 6-місячною дочкою Ніною та синами Арсена від першого шлюбу.

"Це наша перша відпустка з дитиною. Слава Богу, що така місцевість як Карпати є в Україні і не потрібно їхати за кордон. У Києві зараз страшна спека, а тут прохолодно. Часто йде дощик. У таку погоду донечка добре спить. Вона вже полоскала ніжки в Пруті та вперше в житті пробувала чорницю, - розповіла Тоня. - Крім того, Арсен здійснив мою давню мрію – поганяти на квадроциклах горами".

"Цього літа вирішив показати синам, що добре відпочивати можна не лише на морі, - каже Арсен. - Чоловічим колективом на велосипедах їздили на Женецький та Манявський водоспади. Плавали та стрибали по камінню на Пруті. Також запланував поїздку на річку Черемош, щоб спуститися з дітьми на човні".

Святкування завершили великим концертом на головній площі міста.

Місцева влада і підприємці активно покращують курорт. Біля водоспаду Пробій над Прутом облаштують спеціальну променадну зону - загалом 450 м. Перші 15 м уже побудували. А на Стежці Довбуша облаштовують оглядові зони.

У місті також відкрили міні-зоопарк - вольєрне господарство Карпатського національного природного парку.

Зараз ви читаєте новину «Зірки підкорили карпатську вершину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути