Ексклюзиви
середа, 30 липня 2014 15:20

Згорнутий в рулони одяг, заощадить місце в дорожній сумці

Згорнутий в рулони одяг, заощадить місце в дорожній сумці

Період відпусток у самому розпалі. А це значить, що настав час дізнатися, як правильно пакувати сумку, якщо у вас тисяча і одна річ.

1. Згорніть речі в згортки

Перед тим, як упакувати річ в сумку, згорніть її в рулон. Це не тільки заощадить місце у валізі, але і допоможе уникнути складок на одязі.

2. Відмовся від комплектів одягу

У відпустку не варто набирати величезну кількість речей, адже ви точно не встигнете приміряти і половину з того, що плануєте. Краще всього обирати вбрання, що не складається з кількох речей. Наприклад, сукня або комбінезон займе в сумці місця в рази менше, ніж джинси+футболка+кофта.

3. Виберіть багатофункціональну косметику

Візьміть тільки косметику першої необхідності. Ідеально, якщо один продукт буде виконувати одразу кілька функцій. Наприклад молочко або серветки, які не тільки видаляють макіяж, але і очищають шкіру значно полегшать ваше життя. Ще однією паличкою-виручалочкою стане компактна палетка, в якій прекрасно уживаються тіні, рум'яна і блиск.

4. Обмежте кількість взуття

У кожної з нас є спокуса взяти з собою пару взуття під кожне вбрання, але, на жаль, воно займає надто багато місця. Якщо ви не плануєте занадто тривалу подорож, то можете обмежитися ляпанцями для пляжу і босоніжками на підборах для вечірок.

5. Придумайте дорожнє вбрання

Вибирайте для поїздки такий наряд, який ви зможете носити і на відпочинку. Не варто одягати спортивний костюм, якщо ви плануєте його "вигуляти" всього два рази: по дорозі на відпустку і по дорозі з відпустки. Хороша ідея - бавовняне плаття, яке послужить прекрасною базою для безлічі цікавих образів, і джинсова куртка або кардиган на випадок поганої погоди.

Зараз ви читаєте новину «Згорнутий в рулони одяг, заощадить місце в дорожній сумці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути