понеділок, 25 травня 2015 12:11

У санаторії "Київська Русь-Східниця" не тільки відпочивають, а й оздоровлюються

 

Марина Куземко, терапевт зі Львова, протягом останніх десяти років відпочивала у різних санаторіях Західної України. Оздоровлювалася і проводила дослідження, де найкраще відпочивати та лікувати. Каже, що найбільше для літнього відпочинку підходить санаторії "Київська Русь" у бальнеологічному курортному селищі Східниця на Львівщині. Тепер своїм пацієнтам рекомендує влітку їхати саме туди.

"У готелі "Київська Русь" можна не тільки гарно відпочити та зміцнити здоров'я, але і вилікувати різноманітні хвороби. Для цього в санаторії створені належні умови. Висококваліфіковані працівники медичного центру проводять діагностику та обстеження. Надають кваліфіковані поради та рекомендації щодо стану здоров'я. Згідно з медичним діагнозом визначать режим вживання і тип мінеральних вод для внутрішнього і зовнішнього застосування. Для комплексного лікування хвороб з використовують різноманітні медичні програми. Медичний центр готелю облаштований найсучаснішим медичним обладнанням провідних європейських виробників", - розповідає Куземко.

4-зірковий готель "Київська Русь" розташований у мальовничому куточку північно-східних схилів Карпат. Це один з небагатьох курортів Україні, який розташований у надзвичайно сприятливих умовах гірської місцевості, де повітря насичене легкими ефірними смолами. Воно змінює частоту і глибину дихання, стимулює регуляторну функцію центральної нервової систем і збагачує кровоносну систему.

"У цьому санаторії себе справді відчуваєш людиною. Це так важливо, аби у наш нелегкий час зняти стрес від щоденних новин та справді відпочити. Від літньої відпустки залежить, як пройде наступний робочий рік. Купуєш путівку у цей санаторій — і забуваєш про усі клопоти. Тебе нагодують смачним сніданком, обідом, вечерею. У вартість входить первинна консультація трьох лікарів. Кому потрібно, щоранку вимірюють артеріальний тиск та температуру", - каже терапевт.

У вартість путівки також входить по одній процедурі на вибір: гидролазерне зрошування ясен, інгаляція з аромомаслами, підшкірна і внутрішньом'язова ін'єкція з озоном, магнітотерапія. Клієнти санаторію безкоштовно користуються бюветом мінеральної води "Нафтуся" з 6 джерел.

Крім лікування у путівку входять різні розваги - басейн, фінська сауна, тренажерний зал. Персонал при в'їзді та виїзді у готель підносить багаж до номеру. У кімнатах є міні-сейфи, куди люди можуть заховати дорогоцінні речі. Гостей готелю зранку будять у час, який вони зазначили. Також вони одразу отримують особисту кореспондецію та факс. Для дітей передбачена дитяча кімната з вихователем. У готелі працює автомат для чищення взуття.

"У санаторії пропонують страви як національної, так і європейської кухні. При необхідності, для кожного гостя складається індивідуальне дієтичне меню. Для комфортного відпочинку є бар, караоке, барбекю, салон краси, тренажерні зали. Відпочивають також у кабінеті східної медицини, у закритому басейні, інфрачервоній сауні На території санаторію — відкритий басейн з джакузі", - додає Куземко.

У "Київській Русі" є 59 комфортабельних номерів — 1 "президентський" апартамент, 1 номер апартамент, 13 номерів люкс, 17 номерів напівлюкс, 27 номерів стандарт. Місця можна бронювати заздалегідь.

Детальнішу інформацію про лікувально-оздоровчий комплекс "Київська Русь-Східниця" можна дізнатися на сайті або за телефонами: (03248)48901, (095)4143344, (067)6568955.
Адреса готелю: Львівська обл, смт. Східниця, вул. Шевченка, 2а.

 
 
 

 

Зараз ви читаєте новину «У санаторії "Київська Русь-Східниця" не тільки відпочивають, а й оздоровлюються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути