понеділок, 24 жовтня 2016 16:01

У Європу з Eavtobus.com: Варшава, Рим, Берлін і Прага - вже дешевше

У Європу з Eavtobus.com: Варшава, Рим, Берлін і Прага - вже дешевше
Фото: Depositphotos

Не секрет, що внутрішній транспорт набагато дешевший, ніж міжнародний.

То чому би не подорожувати з пересадками? Адже можна їхати на міжнародних автобусах не до кінцевого пункту, а до наступного транспортного вузла - і це заощадить значну частину бюджету подорожі.

Розберемося на прикладах поїздок в сусідні країни за допомогою сайту Eavtobus.com

До Польщі зручніше їхати через Львів. Квиток в Люблін коштує від 230 грн., а в Жешув - від 250 грн. Також автобуси в Польщу є з Луцька, Ковеля, Києва та Одеси. Привабливість у тому, що навіть в Любліні та Жешуві є міжнародні аеропорти, що дозволяють долетіти до Італії, Іспанії, Франції, Німеччини і навіть у Скандинавію за "смішні", як для перельоту гроші.

З Польщі: RyanAir, EasyJet і WizzAir літають в Лондон, Париж, Тель-Авів, Неаполь, Рим, Мілан, Кьольн, Дубай і Барселону. І такі лоу-кост перевізники пропонують квитки всього по 20-40 євро.

Можливо тому, популярність автобусів Київ-Варшава, Київ-Краків і Київ-Вроцлав просто б'є всі рекорди, і частково саме завдяки нашим людям, які просто їдуть в Європу через польські міста.

Знамениту Прагу, звичайно, відвідують заради пам'яток, але ось мало хто знає, що на деякі дати, квитки коштують лише від 1000 гривень. Ось тут і варто порахувати, у скільки обійдеться поїздка на Різдво. Можливо навіть буде дешевше, ніж колись влітку в Крим.

Особливо привабливою архітектурою ще славиться Будапешт, до того ж, поїзд Будапешт-Відень коштує 15 євро, далі можна заїхати в Італію, і проїхатися на потязі Венеція-Рим всього лише за 9 євро. До Будапешта є дешеві автобусні квитки з Чопа, а ось з Києва та Львова буде звичайно дорожче.

Все ще популярним залишається маршрут Київ-Москва, і на сайті Eavtobus.com квитки коштують 480-550 грн. І навіть зі столиці Росії є лоу-кости в Європу.

Найдешевшим у ближнє зарубіжжя буде автобус Київ-Гомель з ціною квитка всього 230 гривень, а ось в Мінськ буде удвічі дорожче.

Прямо із смартфону на Eavtobus.com можна перевіряти рейси і організовувати поїздки самостійно всього за пару хвилин.

Особливість сайту в тому, що є пошук рейсів по усій Європі, з різних автовокзалів і у безлічі перевізників.

Усі види транспорту на Wikitransport.com

А якщо ви підходите до планування поїздки грунтовніше, то явним помічником може стати портал Wikitransport.com.

Саме на Wikitransport можна отримати довідкову інформацію, рейси, ціни і одразу перевірити наявність місць в онлайн-системі. Саме Wikitransport відображає одразу три види транспорту з цінами квитків і часом в дорозі на усіх наявних рейсах.

Удачі в подорожі!

Зараз ви читаєте новину «У Європу з Eavtobus.com: Варшава, Рим, Берлін і Прага - вже дешевше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути