Ексклюзиви
пʼятниця, 23 грудня 2016 14:08

Що може запропонувати туристу зимова Греція

Що може запропонувати туристу зимова Греція
Фото: Grekomania.ru

Із настанням холодів багато жителів нашої країни вирішують, нехай на кілька днів, але виїхати в більш теплі країни, змінивши сірий пейзаж за вікном на щось більш позитивне. На жаль, багато хто з мандрівників не розглядають Грецію як варіант. І дарма, адже в не сезон ця країна може запропонувати набагато більше, ніж багато її пляжних конкурентів.

Почати варто з того, що нехай Греція і не відрізняється спекою в зимові місяці, температура на території країни тримається в комфортних рамках навіть тоді, коли у нас на вулицях лежить сніг. Якщо вірити метеорологам, середня температура за вікном у Греції взимку рідко опускається нижче +10. При цьому погода зберігає сонячну вдачу і більше схожа на ранню осінь в наших широтах. Купатися, звичайно, в таких умовах навряд чи вийде, тим більше, що восени і взимку море в Греції штормить.

До слова, багато туристів люблять таку погоду куди більше, ніж серпневу спеку і духоту. До того ж, восени і взимку в Греції менше туристів, а значить, менше метушні, тисняви, черг і шуму.

Взимку в Грецію їдуть для того, щоб неспішно відвідати пам'ятки та історичні місця. Багато туроператорів пропонують організовані екскурсійні тури, але ви можете самі скласти свій маршрут і відвідати тільки цікаві для вас місця. Адже Греції є, що запропонувати - за свою історію вона накопичила стільки старожитностей, що їх не вийде подивитися за роки.

Православні їдуть до Греції круглий рік, включаючи осінь і зиму, щоб відвідати храми, монастирі та святині грецької землі. Чи варто говорити, що в такій релігійній країні з багатою християнською історією віруючі знайдуть тисячі місць для побожного відвідування. Багато хто прагне потрапити на дні святкування пам'яті святих або на Різдво.

Нетривалі шопінг-тури - ще один привід звернути увагу на Грецію взимку. Особливо це стосується традиційних товарів і шуб. Саме шуби в цій країні можна купити за низькою ціною, чим і користуються споживачі з нашої країни ось уже кілька років. Крім хутряних виробів, із країни еллінів можна привезти оливкову олію, вино та інші товари.

Відвідавши сайт профільного оператора, як Mouzenis-Travel, ви побачите, що в не сезон їхати до Греції дуже вигідно з фінансової точки зору. Якісний і різноманітний відпочинок в зимову пору буде максимально доступний. За ту ж ціну, що і влітку, ви зможете оселитися в готелі вищого класу, вибрати більш тривалий тур або тур з більш насиченою програмою.

Зараз ви читаєте новину «Що може запропонувати туристу зимова Греція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути