Ексклюзиви
неділя, 16 жовтня 2016 12:37

Спецтема: Навколосвітня подорож Леоніда Єзерського

Що люблять найкрасивіші жінки Мінська
5

Юлія Кукла
Фото: Леонід Єзерський
Настасья Корабліна
Божена Галицька
Ольга Томіна
Ніка Садохо

Юлія Кукла, 29 років, перукар, духовний провідник

"Люблю допомагати людям в роботі над собою. Я супроводжую їх в складних ситуаціях, показую напрям, в якому можна рухатись. Люблю небо, польоти, стрибки з парашутом і роупджампінг, швидкість, їзду на велосипеді, подорожі, натуральну їжу, черешні, літо. Кредо по життю - в першу чергу завжди слухати себе. Тому що тільки ти знаєш, що для тебе найбільш необхідно. Тільки ти знаєш всю свою історію краще, ніж будь-хто зі сторони".

Настасья Корабліна, 25 років, актриса

"Люблю сцену, глядача, не байдужих людей, котів, красиві руки, м'які, оксамитові голоси, весну в середині травня. Кредо по життю – завжди бути справжнім і щирим. В першу чергу, з самим собою. Бо всі людські проблеми ростуть від лицемірства".

Ніка Садохо, 26 років, маркетолог

"Люблю подорожувати, вивчати атмосферу та життя нових міст через спілкування з місцевими. Мрію об'їхати Південну Америку. В людях ціную почуття гумору та правдивість. Люблю глазуровані сирки. Із одягу - шарфи. Особливо, коли друзі віддають мені свої. Кредо по життю - Боже, дай мені спокій прийняти те, що я не можу змінити. Дай мені мужність змінити те, що я можу змінити. І дай мені мудрість відрізнити одне від іншого".

Ольга Томіна, 32 роки, візажист, виховує трьох дітей

"Люблю свого чоловіка. За нього вийшла 8 років тому. Люблю роботу, дарувати людям приємні емоції. Також - м'ясо. А ще – гуляти парком Перемоги, там просторо і гарна природа. Кредо по життю - чесно відноситись до себе та людей. І від кожного прожитого дня отримувати задоволення".

Божена Галицька, 22 роки, фармацевт

"Люблю спілкування з людьми. В цьому знаходжу своє натхнення. Люблю тортики, цукерки, згущене молоко. Багато часу проводжу на велосипеді. Кредо по життю - немає часу сумувати. Завжди треба знаходити щось позитивне в житті".

Зараз ви читаєте новину «Що люблять найкрасивіші жінки Мінська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути