середа, 26 жовтня 2016 12:10

Спецтема: Навколосвітня подорож Леоніда Єзерського

Красиві жінки Санкт-Петербурга люблять подорожувати та смачно поїсти
5

Автор: Леонід Єзерський
 

Ярослава Плотнікова, 26 років, засновник бюро екскурсій "Клюква"

Я народилася з туризмом у генах, виросла в наметі, спала в байдарці. Мрію зібрати велику бібліотеку. Вважаю, що гори кращі за море, а собаки – за котів. Найгарніша частина тіла чоловіка для мене – ніс. Дуже ціную спілкування та підтримку. Кредо – надихати та допомагати людям.

 

Олеся Чиркова, 23 роки, інструктор із фітнесу

Люблю петербурзькі заходи сонця. Дітей – за їхню щирість і відкритість до всього нового. Свою роботу – за знайомство з цікавими людьми, можливість тримати себе в формі та допомагати в цьому іншим. Танцювати, не можу жити без музики. Обожнюю тортики, шоколадки, вино, хороший сир і душевні розмови. Розслаблятися люблю вдома у ванні з пінкою, або спілкуючись із сім'єю, граючись із сестричкою. Кредо – йти по життю з посмішкою.

Автор: Леонід Єзерський
 

Юлія Логінова, 27 років, маркетолог

Люблю подорожі, найбільше – морські круїзи. Так плавала у Фінляндію, Швецію, по Росії. Із музики – джаз, із їжі – банани та пельмені. В людях ціную чесність і відкритість. У чоловіках люблю лицарські риси – мужність, благородність, вихованість. Кредо – все й одразу.

Автор: Леонід Єзерський
 

Валерія Андріївна, 26 років, юрист

Отримую задоволення від занять фітнесом. Намагаюся робити це тричі на тиждень. Люблю фрукти, найбільше – хурму. За смаком мені нагадує мед. Хоча на нього в мене алергія. В собі найбільше подобається цілеспрямованість. У людях – доброта та сором'язливість. В Санкт-Петербурзі люблю Таврійський сад. Тут було перше побачення з моїм коханим. Кредо – під лежачий камінь вода не тече.

Автор: Леонід Єзерський
 

Марія Слуцька, 30 років, дизайнер одягу

Люблю смачно поїсти. Це переважно італійська кухня – паста, піца. З грузинської – хачапурі. Люблю подорожувати Європою, Росією. Гуляти пішки. В людях ціную співпереживання, доброту та почуття гумору. В чоловіках – відповідальність. З одягу найбільше задоволення отримую від пальт, черевиків на підборах, суконь – до коліна, фасони - різні, досить закриті. Кредо – бути собою й використовувати всі можливості по максимуму.

Зараз ви читаєте новину «Красиві жінки Санкт-Петербурга люблять подорожувати та смачно поїсти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути