четвер, 24 квітня 2014 09:00

Активний відпочинок в Карпатах з дітьми
5

Подорожі з нашою дитиною важко назвати "відпочинком". Адже Софійка просто не може всидіти на місці, тільки і встигай дивитися за нею, - каже 30-річна львів'янка Оксана Манко, мати 5-річної Софії. - Тому, коли вирішили їхати з чоловіком у Карпати на відпочинок, довго вагалися брати дитину чи ні. З однієї сторони - хотілося, щоб доця подихала свіжим гірським повітрям, більше часу проводила на природі. А з другої - ми хотіли відпочити від щоденних клопотів, сходити в лазню, в гори. Але ж хто тоді подивиться за дитиною?!

Друзі, які щойно повернулися з Карпатського курорту Буковель, порадили сімейний готель "Стара Правда", в якому є можливість залишити дитину на вихователя. В готелі працює "Дитяча творча майстерня", де діти на свіжому повітрі займаються творчістю. Це було чудове рішення для нашої родини! Особливо приємно, що послуга для гостей готелю є безкоштовною.

"Дитяча творча майстерня" спеціально створена для зручності родин із дітьми, з ними займається вихователь, доки батьки відпочивають. Бували такі дні, що ми бачили доньку лише на обіді та вечері - решту часу діти щось малювали, ліпили, клеїли. Заняття у "Дитячій майстерні" проводять на свіжому повітрі, в затінку. Майстер-класи для малечі - малювання, виготовлення витинанок, аплікацій, ліпка. Також на території готелю є дитячий майданчик, пісочниця, іграшкові автомобілі, велосипед, пінг-понг та батут. Діти тут не сумують жодної хвилини, і з ними постійно є вихователь.

Подбали власники готелю "Стара Правда" і про харчування дітей. Там діє спеціальне дитяче меню. Страви готують на замовлення, з екологічно чистих продуктів. Якщо малеча має якісь особливі побажання в їжі - достатньо лише сказати про це. Страви подають у дитячому посуді, і це дуже до вподоби дітям. Софійці настільки сподобався відпочинок, що вона не хотіла їхати до дому.

Щодо мене з чоловіком - давно так не відпочивали. Свіже повітря, неймовірні краєвиди, походи в гори - це не тільки відпочинок для душі, а й користь для організму. На території готелю доступні будь-коли настільний теніс, бадмінтон, дартс. Я із задоволенням відвідала кулінарний майстер-клас, організований власниками готелю. Готували традиційну гуцульську страву - банош! Готували на відкритому вогні, з натуральних місцевих продуктів. Потім усі разом насолоджувалися куштуванням. Чоловік сказав, що такої смакоти ще не їв.

Після насиченого подіями дня приємно було розслабитися в бані. Цілюща пара парилки із пахощами гірського різнотрав'я наповнили нас здоров'ям та новими силами.

Тепер ми точно знаємо, куди поїдемо відпочивати наступного року - в "Стару Правду" І Вам рекомендуємо.

Готель-казка "Стара Правда"
с. Поляниця, Буковель
Тел.: 0(67) 343 80 01
http://starapravda.com.ua
[email protected]

Зараз ви читаєте новину «Активний відпочинок в Карпатах з дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути