Ексклюзиви
вівторок, 25 жовтня 2016 00:40

Росіянин та американець змагатимуться за звання найкращого у світі

19 листопада в Лас-Вегасі, США, відбудеться бій між чемпіоном світу за трьома основними версіями в напівтяжкій вазі 33-річним Сергієм Ковальовим і колишнім чемпіоном світу у другій середній вазі Андре Вордом, 32 роки. Обидва не програвали на професіональному ринзі.

За рейтингом американського журналу "Ринг" суперники входять у п'ятірку найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії. Росіянин — є другим, американець — четвертий. Переможець поєдинку, ймовірно, стане найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії.

— Однозначного фаворита в цьому бою немає, — каже боксер-професіонал із Харкова 37-річний Роман Шкарупа. — Невелика перевага у Ворда. Американець — це поліпшена копія співвітчизника Бернарда Хоп­кінса. Він незручний противник для будь-кого. Бо рухливий на ногах, відмінно працює корпусом, однаково хороший на всіх дистанціях. У разі загрози вміє "зв'язати" дії супротивника. Не пригадаю, щоб хтось добре потрапляв у нього. Андре "слизький" і верткий боксер. Ковальов відзначається ударною міццю. Напевно він розраховуватиме лише на нокаут. Перебоксувати Ворда буде нелегко. Чи зможе Ковальов знайти прогалини в обороні суперника? Можливо. Андре останнім часом багато простоює. Як він покаже себе на ринзі, ніхто не знає. Але не маю сумнівів, що Ворд — найскладніший суперник для Ковальова. Нас чекає цікаве протистояння — технар проти нокаутера.

Зараз ви читаєте новину «Росіянин та американець змагатимуться за звання найкращого у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути