Ексклюзиви
вівторок, 07 лютого 2017 00:50

Наші прогресують завдяки словацькому тренерові
2

Президент федерації біатлону України Володимир Бринзак: ”Висновки щодо тренера жіночої збірної зробимо після чемпіонату світу”
Фото: ФОТО З САЙТА www.podrobnosti.ua

— Перші старти покажуть готовність наших спортсменів до чемпіонату світу, — каже президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак, 59 років.

— Слава Богу, всі здорові. Після хвороби повернулася Ірина Варвинець. Вона багато пропустила. Їй поки не вдається вирішити проблеми зі швидкістю. Про готовність Анастасії Меркушиної перемагати в індивідуальних стартах теж зарано говорити. Однак дівчина показала себе гарним командним бійцем. Розраховуємо на неї в естафеті. Валя Семеренко й Олена Підгрушна працюють над собою. Результати побачимо в перших стартах.

Юля Джима демонструє прекрасну швидкість. Щоб зберігала форму, дали їй можливість позмагатися на чемпіонаті Європи в Польщі. Запасною поїде Ольга Абрамова. Останнім етапом її підготовки буде кубок Міжнародної федерації біатлону.

Словацький фахівець Юрай Санітра працює з чоловічою збірною України перший сезон. На етапах Кубка ­світу наші тричі фінішували в естафеті на четвертій позиції. Раніше серйозним успіхом вважалося місце в шістці. Які передумови прогресу?

— Причина — професіоналізм тренера. Він дав хлопцям те, чого їм бракувало, — творчу атмосферу та впевненість. Чекаємо, що вже на цій світовій першості чоловіки досягнуть піку. Особливі сподівання на Сергія Семенова в його улюбленій дисципліні — індивідуальній гонці.

Ви говорили, що результат роботи тренера жіночої команди словенця Уроша Велепця буде помітно після першості світу. У сезоні наші біатлоністки не вражають.

— У будь-якому разі ми зробимо висновки після чемпіонату світу. Тренер жіночої команди про це знає. Я сподіваюся, що медалі на цій першості в нас обов'язково будуть.

Зараз ви читаєте новину «Наші прогресують завдяки словацькому тренерові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути