Ексклюзиви
вівторок, 27 вересня 2016 05:45

Кличко не боксуватиме з Ф'юрі 29 жовтня

Матч-реванш між українцем Володимиром Кличком, 40 років, та британцем, чемпіоном світу за версіями WBA і WBO 28-річним Тайсоном ­Ф'юрі знову перенесли. Був запланований на 29 жовтня. Скасували зустріч через медичні протипоказання.

Чи це рецидив старої травми Ф'юрі, чи психологічні проблеми, пов'язані з нападами депресії, не зрозуміло. Після завоювання титулів торік 28 листопада, британець удруге переносить бій. Спочатку його запланували на 9 липня. Тоді зустріч не відбулася через ушкодження щиколотки.

Ф'юрі затягує час. А його для 40-річного Володимира рахують не роками — місяцями. До того ж перерва у виступах Кличка затягнулася. А в його віці це може призвести до травм.

Логічно, що цього разу українець вирішив не чекати одужання британця — а його термінів навіть не називають, і провести бій з іншим суперником.

Найближчим часом боксерські федерації мали би прийняти рішення щодо поясів Тайсона Ф'юрі. Ймовірно, вони стануть вакантні, бо британець протягом року не зміг їх захистити. Тоді Кличко розіграє титули з кимось із верхівки рейтингів. Це може бути "тимчасовий" чемпіон за версією WBA, кубинець 37-річний Луїс Ортіс чи мексиканець — №3 рейтингу WBO Енді Руїс, 26 років.

Тайсону Ф'юрі можуть присвоїти статус "чемпіона у відпустці" з першочерговим правом після одужання зустрітися з чемпіоном.

Якщо ж боксерські федерації протягом двох-трьох тижнів не винесуть рішення щодо поясів Ф'юрі, тоді Кличко 10 грудня проведе проміжний бій у німецькому Гамбурзі — щоб повернути й оцінити свою форму. І визначитися, чи є сенс продовжувати кар'єру.

Варіант проведення бою проти чемпіона IBF 26-річного Ентоні Джошуа — таку пропозицію Кличкові зробила команда британця — малоймовірний. Для наступного поєдинку українцеві потрібен безпечніший суперник.

Зараз ви читаєте новину «Кличко не боксуватиме з Ф'юрі 29 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути