вівторок, 17 вересня 2013 05:30

Євген Червоненко виграв "Ялта Ралі-2013"

Екіпаж Олександра Салюка та Євгена Червоненка виграв "Ялта Ралі-2013". Цього року змагання пройшли з 13 по 15 вересня в рамках п'ятого етапу чемпіонату України та 15-го — Кубка Європи. Офіційно називалися WOG Yalta Rally Fest.

Дует Салюк — Червоненко їздить "Шкодою Фабіа S2000". Виступали цього року за команду з Казахстану "Астана Європіан Раллі Тім". У гонці перемогли з перевагою майже у 3 хв. над найближчим переслідувачем.

Другим фінішував екіпаж Валерія Горбаня — Володимира Корсі на "Міні Джон Купер". Виступали за українську команду "Ментом Асканія Расинґ". Третіми були українці Юрій Кочмар і Сергій Коваль з "Одесса Ралі Тім". Екіпаж їздить "Мітцубісі Лансер".

— У Європі Формула-1 та ралі не менш популярні, ніж футбол і баскетбол. А раз ми прагнемо до Європи, значить, потрібно робити все, щоб ралі у нас було на серйозному рівні. Ялта спрацювала на 100 відсотків коректно і без надриву. Вдячний усім, хто доклав до цього руку, — каже Євген Червоненко.

— Гонка вдалася. Була непростою, проте пройшла без утрат. Ніхто не травмувався, — говорить 32-річний Віктор Янукович, президент Автомобільної федерації.

Учасниками "Ялта Ралі" стали 80 екіпажів з України, Росії, Білорусі, Литви, Болгарії та Казахстану.

Зараз ви читаєте новину «Євген Червоненко виграв "Ялта Ралі-2013"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути