субота, 28 березня 2015 18:19

Зозуля та Ротань не зіграють з Латвією

Зозуля та Ротань не зіграють з Латвією
Руслан Ротань xsport.ua

Національна збірна України повернулася в Україну. О 17:30 літак з національною командою здійснив посадку в міжнародному аеропорту Львова. 31 березня синьо-жовті зіграють тут товариський матч з Латвією.

Щодо ситуації з гравцями "Дніпра", то Роман Зозуля та Руслан Ротань залишили збірну і полетять з групою журналістів до Києва. 1 квітня дніпряни зіграють у столиці матч Кубка України проти одеського "Чорноморця".

У розташуванні збірної залишилися голкіпер Денис Бойко, захисник Артем Федецький, півзахисники Євген Коноплянка та Роман Безус. Додамо, що Зозуля травмував коліно у матчі з іспанцями, тому все одно не зіграв би проти латвійців.

Нагадаємо, що відбірний матч Євро-2016, який пройшов 27 березня у Севільї, завершився з рахунком 1:0 на користь господарів. Єдиний гол на 28-й хвилині забив нападник Альваро Мората.

Після матчу наставник збірної України Михайло Фоменко висловив свою позицію, щодо ситуації з кубковим матчем дніпропетровської команди.

"Ми не проти, щоб футболісти поїхали на матч "Дніпра". Як домовляться так і буде", - сказав Михайло Іванович на прес-конференції.

Зараз ви читаєте новину «Зозуля та Ротань не зіграють з Латвією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути