Ексклюзиви
субота, 02 лютого 2013 10:55

"Динамо" не змогло обміняти Мілевського і Марко Рубена на нападника "Спортинга"

"Динамо" не змогло обміняти Мілевського і Марко Рубена на нападника "Спортинга"
Мілевський міг опинитися в "Спортингу" ФОТО: sport.segodnya.ua

Президент лісабонського "Спортинга" Годіньо Лопес повідомив про факт переговорів з колегами з київського "Динамо" про перехід до складу українського клубу нападника збірної Нідерландів Ріккі ван Вольфсвінкеля. На думку глави лісабонців, сторони були близькі до завершення угоди за участю кількох футболістів, а в її провалі Лопес звинуватив ряд адміністративних осіб "Спортинга".

"Ми зупинили переговори, оскільки певна безладність дозволила "Динамо" подумати про те, що ми перебуваємо у скрутному фінансовому становищі", - наводять позицію глави "Спортинга" португальські журналісти.

Функціонер звернув увагу на те, що згідно з цією угодою португальці отримали б щедрі виплати, а також до команди з Лісабона приєдналися б Артем Мілевський і Марко Рубен на основі орендної угоди. Лопес зазначив, що "це було б хорошим рішенням, але воно не реалізувалося через безлад, що генерується колом осіб, відповідальних за загальні збори".

Місцева преса пише про інтерес до нападника з боку "Ньюкасла", "Норвіча" і "Фіорентини", але головним претендентом у Португалії називається київське "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не змогло обміняти Мілевського і Марко Рубена на нападника "Спортинга" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути