Ексклюзиви
четвер, 30 жовтня 2014 11:58

Жіноча збірна України не зіграє на Кубку світу з футболу
3

Фото: ffu.org.ua

Національна жіноча збірна команда України у матчі-відповіді плей-офф КС-2015 у Львові зіграла внічию із командою Італії з рахунком 2:2 і не зуміла потрапити до фінальної стадії плей-офф змагань.

Команди із перших хвилин демонстрували рівну гру і одразу ж розпочали пошук шляхів для взяття воріт суперників.

На 26-й хвилині наш нападник Дятел отримала передачу від Апанащенко, увійшла у штрафний майданчик і невідпорно пробила у дальній кут воріт збірної Італії.

Пропущений гол дещо вдарив по амбіціях збірної Італії, яка принишкла і до свистка на перерву майже не створювала реальної небезпеки біля наших воріт.

Не встигли глядачі зайняти свої місця на трибунах "Арени Львів", як українки вже святкували друге взяття воріт італійської збірної. На 47-й хвилині Пекур віддала передачу на Дятел, яка обіграла суперницю і пробила по воротах - м'яч за допомогою рикошету залетів у ворота Джуліані.

Збірна Італії зуміла оговтатися і перевести гру у необхідну для гостей течію. На 55-й хвилині Страккі навісила з лівого флангу, українські захисники позиційно помилися, що дозволило Габбьядіні випередити Самсон і переправити м'яч у сітку. Господарі поля підсіли і стали більше помилятися, надаючи шанси для атак суперницям.

Розв'язка у протистоянні наступила за 11 хвилин до фінального свистка. Маньєрі, не зустрівши перешкод на половині поля українок, пройшла двох гравців збірної України, навісила на Паніко, яка пробила нашого воротаря "синьо-жовтих" - 2:2.

КС-2014. Плей-офф. Матч-відповідь

Україна – Італія – 2:2

Голи: Дятел (26, 47) – Габбьядіні (55), Паніко (79)

Попередження: Пекур – Біссолі

Вилучення: Пекур (89, друге попередження)

Україна: Самсон – Басанська, Котик, Кравець, Пекур, Бойченко (Романенко, 70), Дятел, Овдійчук (Яковишин, 81), Андрущак, Апанащенко, Василюк

Нагадаємо, що перший матч між командами в Італії закінчився з рахунком 2:1.

Зараз ви читаєте новину «Жіноча збірна України не зіграє на Кубку світу з футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути