Ексклюзиви
пʼятниця, 27 листопада 2015 18:49

Жертва інтим-шантажу Вальбуєна дуже розчарувався в Бензема

Жертва інтим-шантажу Вальбуєна дуже розчарувався в Бензема
Бензема можуть посадити на 5 років за співучасть у шантажі Вальбуена. Фото: sport-xl.org

Півзахисник "Ліона" Матьє Вальбуена вперше поділився своєю думкою про ситуацію з вимаганням у нього грошей за неоприлюднення відео інтимного змісту. У співучасті в шантажі підозрюється форвард "Реала" Карім Бензема, який нібито схиляв Вальбуена заплатити шахраям.

"У розмові він не був агресивним, не згадував про гроші, але коли наполягають на зустрічі з кимось... Ніколи не бачив, щоб затівали історію з руйнівним відео просто так, з любові до когось. Не треба тримати людей за дурнів.

Я сказав Каріму: "Ти бачив, що те ж саме було з Джібрілем Сіссе в 2008-му". Він запитав: "Він заплатив"? Я відповів: "Так, заплатив". Він: "І відео з'явилося?" Я сказав: "Ні". Потім він кілька разів повторив, що я маю справу з великими бандитами, і запропонував познайомитися з одним з його друзів. Я більш ніж розчарований. Це просто неповага. Я лише дуже розчарований. Виявилося, наші стосунки з Карімом не настільки щирі, наскільки він може про це говорити", - наводить слова Вальбуена Le Monde.

"У нього немає вибору, він заплатить": як Бензема опинився у в'язниці?

Також Вальбуена розповів, як його відео потрапило до людини на ім'я Аксель.

"Ця людина весь час крутиться серед гравців і багато знає. Він надавав нам послуги, був таким консьєржем, який завжди готовий допомогти. Одного разу я купив новий телефон і захотів перенести свої контакти. Я попросив його перенести дані з мого комп'ютера в новий телефон. Це трапилося незадовго до мого переходу в "Динамо" (Москва) в липні 2014", - сказав гравець.

Нагадаємо, 5 листопада нападнику "Реала" і збірної Франції Каріму Бензема висунули звинувачення в співучасті в шантажі гравця "Ліона" Матьє Вальбуена. За версією слідства, футболіст із трьома співучасниками вимагав гроші в колишнього гравця московського "Динамо", погрожуючи оприлюднити відеозаписи інтимного змісту. Якщо це буде доведено, винним загрожує п'ятирічний тюремний термін.

Зараз ви читаєте новину «Жертва інтим-шантажу Вальбуєна дуже розчарувався в Бензема». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути