середа, 21 травня 2014 14:01

"Женя піде до "МЮ" чи "Ліверпуля". Якщо "Шальке", то може і залишитися у Дніпропетровську" - представник Коноплянки

"Женя піде до "МЮ" чи "Ліверпуля". Якщо "Шальке", то може і залишитися у Дніпропетровську" - представник Коноплянки
fcdnipro.ua

Представник футболіста "Дніпра" і збірної України Євгена Коноплянки заперечив інформацію про те, що англійський "Ліверпуль" утратив інтерес до його клієнта.

"Зараз така пора, що я майже щодня отримую більше п'яти дзвінків від моїх колег, які цікавляться Женею. Інформація про втрату інтересу "Ліверпуля" не відповідає дійсності. Англійці й надалі контактують з нами й не полишають намірів придбати гравця. Останнім часом підвищену активність проявляє інший англійський клуб – "Манчестер Юнайтед".

Представники цієї команди були на кількох матчах "Дніпра" в тому числі й на останній грі з донецьким "Металургом". Якщо дійде до конкретики з боку англійських клубів, Женя, швидше за все, прийме пропозицію. При цьому, у випадку з "МЮ" він розуміє, що втратить можливість зіграти в Лізі чемпіонів з "Дніпром". Хоча той же "Манчестер" набагато частіше грає в Лізі чемпіонів, аніж "Дніпро".

Останнім часом активно дзвонять із німецького "Шальке". Якщо ж варіант із титулованими іноземними клубами відпаде, то Євген цілком може залишитися і в Дніпропетровську. Принаймні в жоден вітчизняний клуб – "Шахтар", "Динамо" чи "Металіст" Коноплянка точно не перейде".

Нагадаємо, що минулої зими в останню мить зірвався перехід Коноплянки до англійського "Ліверпуля". Відтоді деякі вітчизняні ЗМІ писали про те, що мерсисайдці втратили інтерес до українського півзахисника.

Зараз ви читаєте новину «"Женя піде до "МЮ" чи "Ліверпуля". Якщо "Шальке", то може і залишитися у Дніпропетровську" - представник Коноплянки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути