четвер, 21 серпня 2014 10:55

Збірна України здобула ще одну перемогу перед стартом Кубка світу

Збірна України здобула ще одну перемогу перед стартом Кубка світу
ukrbasket.net

У середу збірна України з баскетболу у своєму передостанньому матчі перед стартом на чемпіонаті світу в Іспанії перемогла Мексику з рахунком 73:55.

Перемогу українці багато у чому здобули завдяки чудовій першій чверті, в якій команда Майка Фрателло розгромила суперника з рахунком 22:7. До великої перерви наші баскетболісти довели перевагу до 45:24, в підсумку зберігши перемогу. Найрезультативнішим гравцем України у цій зустрічі став натуралізований американець Юджин Джетер, який набрав 17 очок і віддав 5 результативних передач.

21 серпня підопічні Фрателло проведуть заключний спаринг з переможцем матчу Іспанія - Хорватія, після чого їх вже чекають виступи безпосередньо на світовій першості.

Нагадаємо, протягом двох останніх днів серпня українців у групі С очікують протистояння з Домініканською Республікою і Фінляндією, вересневу програму Україна відкриє матчем з віце-чемпіоном світу-2010 Туреччиною. Потім наші баскетболісти також зіграють з Новою Зеландією і найсильнішою командою планети - США.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України здобула ще одну перемогу перед стартом Кубка світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути