Ексклюзиви
середа, 23 квітня 2014 11:25

Збірна Бразилії попросила 2,5 мільйона доларів за матч з Україною

Збірна Бразилії попросила 2,5 мільйона доларів за матч з Україною
wsport.com.ua

Наставник збірної України Михайло Фоменко повідомив Sport.ua, що планується товариська зустріч зі збірною Бразилії в листопаді. Сторони вже приступили до переговорів, обговорюється фінансова складова угоди.

Однак, через кілька годин було оприлюднено заяву першого заступника голови Комітету національних збірних ФФУ Володимира Лашкула, у якій повідомлено про неможливість проведення матчу Україна - Бразилія:

"Буквально сьогодні відправили лист до Федерації футболу Бразилії, їх агенту, який запросив за проведення матчу в Україні неймовірно некоректні умови: ми повинні заплатити 2,5 мільйона доларів, а також передати всі комерційні права і назвати матч ім'ям їх спонсора.

Це неймовірно неправильно! Ми так і відповіли, що на таких умовах не готові проводити подальші переговори. Тому будемо далі шукати консенсус.

Є пропозиція зіграти матч зі збірною Португалії, але поки це просто інтерес, а фінансових умов немає. Але ми, в принципі, знаємо, якими бувають умови у Португалії: приблизно 1,5 мільйона доларів плюс телевізійні права на території Португалії, що позбавляє нас можливості отримати хороший дохід", - розповів Лашкул в ефірі каналу "Футбол 1".

Зараз ви читаєте новину «Збірна Бразилії попросила 2,5 мільйона доларів за матч з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути