понеділок, 23 вересня 2013 18:54

"З "Динамо" було складніше, ніж із "Шахтарем" - захисник "Карпат"

"З "Динамо" було складніше, ніж із "Шахтарем" - захисник "Карпат"
"Нічия з "Динамо" була б дивом" - Пластун ФОТО: faeri.ru

Нічия львівських "Карпат" у матчі з київським "Динамо" у матчі 10-го туру прем'єр-ліги була б дивом. Про це розповів захисник львів'ян Ігор Пластун. Кияни перемогли гостей з рахунком 1:0. Браун Ідейє забив єдиний гол у матчі на 84-й хвилині зустрічі.

"Прикро пропускати гол в останні десять хвилин, але якщо тверезо і без емоцій розібрати гру, то нічия з "Динамо" сьогодні була б дивом, - каже Пластун. - Кияни створили дуже багато моментів. Команда сьогодні провела хороший матч. Якби вони сьогодні не виграли, то це було б не справедливо. Але у футболі таке буває. Звичайно, шкода, що не взяли у Києві очко. Прикро.

"Динамо" — великий клуб. Просто у них не пішли справи у кількох матчах. Якщо взяти "Карпати", то наші вболівальники також трохи вибагливі щодо результатів. Я читав інтерв'ю динамівців, в яких вони говорять, що їм неприємно, коли команду освистують. Повірте, це ще гірше впливає на футболістів. Якщо вболівальники думають, що таким чином вони підтримують команду, то вони помиляються.

"Динамо" — великий клуб і нам не потрібно було додатково налаштовуватись на гру. Ми виходили і билися. На жаль, не вийшло зіграти. Ми навіть не могли вибігти в контратаку. Можна сказати, що всі 90 хвилин провели біля свого штрафного майданчика. Наприкінці трохи не дотерпіли і пропустили. Хоча стільки моментів скільки було у "Динамо"... Важко щось сказати зараз.

"Динамо" — це "Динамо". Що тут ще можна додати? Це гранд. За 10 турів чемпіонату ця гра була для мене найважчою. Навіть складнішою за домашній поєдинок із "Шахтарем". На рідному полі ми почуваємо себе розкутіше, ніж на виїзді.

Сьогодні нам не вистачило дотерпіти 10 хвилин до кінця. Тоді рахунок був би 0:0. Навіть за такої гри все-одно б казали, що ми молодці. Хоча насправді сьогодні нас важко назвати молодцями.

Після матчів з лідерами нам не буде легше. Всі бачили як ми бодалися з командами до "Динамо" і "Шахтаря". Поки нам важко зі всіма. Ми будуємо команду, тренер намагається поставити біль-менш цілісну гру. Ми стараємося, але не все так швидко виходить."

Після 10-го туру "Карпати" знаходяться на 12-му місці.

"Всі команди потроху набирають очки, так як і ми. Хотілося б більше. Я вважаю, що ми на початку чемпіонату на своєму полі зазнали дві прикрі поразки. Якби їх не було, ми б займали вище місце. Працюємо далі. У нас новий тренер і пройшло всього 10 матчів. Насправді це короткий період. Є приклади таких великих команд, як "Боруссія", яку будували кілька років. Не все так швидко. Головне терпіння вищих керівників і все буде добре", - сказав Пластун.

Зараз ви читаєте новину «"З "Динамо" було складніше, ніж із "Шахтарем" - захисник "Карпат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути