Ексклюзиви
вівторок, 11 грудня 2012 15:42

"Я нікого в команді не тримаю, лише пропоную гарненько подумати" - Луческу

"Я нікого в команді не тримаю, лише пропоную гарненько подумати" - Луческу
Луческу не виключає кадрових втрат у міжсезоння. Фото: shakhtar.com

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу не виключає кадрових втрат у зимове міжсезоння, повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на СЭ в Украине.

"Було б добре, якби залишилися всі, а футболісти, які поки на других ролях, підтяглися б і стали підтискати лідерів. Але якщо у когось з'явиться можливість і бажання піти, не думаю, що це стане нерозв'язною проблемою. Головне, щоб ті, хто залишиться, були твердо переконані: за будь-яких обставин команда не може зробити крок назад - тільки вперед", - сказав Луческу.

Луческу нагадав, що в контрактах футболістів проставлені суми, за які вони гарантовано можуть піти.

"Якщо заплатять такі гроші і сам гравець захоче залишити "Шахтар", я не зумію його зупинити. Інша справа, я пропоную кожному гарненько подумати, все зважити, щоб потім ні про що не шкодувати, сповна усвідомити переваги проживання в донецькому клубі. А ці переваги не обмежуються сумою контракту. Тут створені всі умови, щоб футболіст відчував себе по-життєвому комфортно і отримував задоволення від перемог - як у чемпіонаті, так і в Лізі чемпіонів", - додав він.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли про інтерес з боку англійських клубів до півзахисників "Шахтаря" Вілліана та Фернандіньо.

Зараз ви читаєте новину «"Я нікого в команді не тримаю, лише пропоную гарненько подумати" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути