середа, 17 вересня 2014 22:32

Воротарів "Інтера" перед "Дніпром" "дресирували" різнокольоровими м'ячами
12

Фото: Євген САВЧУК

Міланський "Інтер" провів тренування на "Олімпійському" напередодні стартового поєдинку групового раунду Ліги Європи проти дніпропетровського "Дніпра". Для представників ЗМІ були відкриті перші п'ятнадцять хвилин.

Футболісти виходять на поле зосередженими, між собою перемовляються дуже швидко. Деякі встигають роздати автографи охочим. Одними з останніх підтрибунне приміщення залишає наставник міланців Вальтер Маццарі зі своїми помічниками. Тренер відводить гравців на інший кінець поля, подалі від телекамер. Там роздає останні настанови.

Легенда "Інтера", а також нинішній його віце-президент Хав'єр Дзанетті тим часом охоче спілкується з представниками преси. Час від часу до нього підходять з проханням сфотографуватися. Нікому не відмовляє.

Окремо від усіх, під керівництвом тренера воротарів працюють голкіпери команди - Самір Ханданович, Хуан Пабло Каррісо і Томмазо Берні. Виконують вправи з використанням одночасно декількох м'ячів різних кольорів.

Нагадаємо, матч "Дніпро" - "Інтер" відбудеться 18 вересня. Початок в 20:00. Сайт Gazeta.ua проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «Воротарів "Інтера" перед "Дніпром" "дресирували" різнокольоровими м'ячами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути