вівторок, 05 лютого 2013 09:15

Володимир Кличко відмовився від бою з Солісом

Володимир Кличко відмовився від бою з Солісом
Соліс не вписався в плани Володимира Кличка. Фото: gorodokboxing.com

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA / WBO / IBF Володимир Кличко все ще не визначився з суперником для добровільного захисту титулів 6 квітня, пише німецьке видання Boxen-Heute.

До цих пір одним з найбільш вірогідних супротивників Кличко на весну вважався Одланьєр Соліс, але його промоутер Ахмет Онер спростував цю інформацію: "Тема закрита. Ми вели переговори і, власне, прийшли до угоди по всіх пунктах, але в останній момент сторона Кличка прийняла інше рішення. Ми обов'язково хотіли цього бою, Соліс вийшов би навіть за дуже невеликі гроші. Бій зірвався точно не через це".

Причиною невдачі є укладена в 2010 році угода про співпромоутерство між Онером і Доном Кінгом. Кінг заявив всім боксерським федераціям, що він як сопромоутер Соліса не був сповіщений про бій і не дасть на нього своєї згоди.

Онер стверджує, що діючий контракт між Кінгом і Солісом не існує і вважає, що втручання американця не повинно було привести до відмови Кличка від бою з Солісом: "У 2011 році, коли Соліс боксував з Віталієм, проблема з Кінгом також існувала, і все ж бій відбувся. Схоже, у Соліса є можливість боксувати з Кличком навіть всупереч Дону Кінгу. Думаю, Володимир ніколи не хотів боксувати з Солісом. Він знає, що Соліс дуже небезпечний. Ім'я Соліса використовували лише для того, щоб показати, що Володимир нікого не боїться . Це був піар-трюк".

Чутки про те, що одним з кандидатів на бій з Володимиром може бути Франческо Піанета, не підтвердилися: для промоутера останнього Ульфа Штайнфорта питання про цей бій виявилося великим сюрпризом і коментар Штайнфорта був коротким: "Дурниця".

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко відмовився від бою з Солісом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути