понеділок, 30 березня 2015 12:02

Володимир Кличко може розраховувати в Нью-Йорку на підтримку більше 1000 українців

Володимир Кличко може розраховувати в Нью-Йорку на підтримку більше 1000 українців
Фото: klitschko-brothers.com

Абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко не залишиться без підтримки співвітчизників у своєму майбутньому бою проти американця Брайанта Дженнінгса, який, нагадаємо, відбудеться в Нью-Йорку.

Очікується, що ввечері 25 квітня в Медісон Сквер Гарден більше 1000 етнічних українців підтримають нашого чемпіона, і більшість з них будуть одягнені у вишиванки та інший український національний одяг, повідомляє klitschko-brothers.com.

"Ми вже продали понад 650 квитків представникам української діаспори в США та Канаді, - говорить керівник американського офісу фан-клубу братів Кличків Ярослав (Джеррі) Керницький. - Ми зробили кілька фан-зон - викупили по 100-150 місць у кількох секторах за найдемократичнішими цінами - 100 і 200 доларів за квиток. У підсумку всі "квиточки" по 100 доларів вже розкуплені. Саме така концепція українських "острівців" в Медісон Сквер Гарден дозволять нам перекричати всю арену, на якій американських фанів боксу, звичайно ж, буде значно більше. Очікуємо, що до дати бою ми зможемо реалізувати більше 1000 "тікетів". Незважаючи на те, що Володимир не бився в Нью-Йорку вже 7 років, його тут не забули і для багатьох наших співвітчизників, які проживають і працюють у США, відвідування бою стане справжнім святом і додатковим приводом для гордості за нашу країну".

"Коли у Володимира в 2008 році була чоловіча розмова на 23 лютого з росіянином Султаном Ібрагімовим, Медісон Сквер Гарден майорів жовто-синіми прапорами. Більше тисячі українців, які купили квитки на той перший у професійній боксерській кар'єрі Володимира об'єднавчий чемпіонський бій, перекричали весь зал. 25 квітня ми очікуємо не менш вражаючої підтримки для нашого чемпіона. Ми провели плідні переговори з українським офісом фан-клубу братів Кличків. Домовилися, що з Києва до Нью-Йорка напередодні бою представники офіційного фан-клубу братів Кличків привезуть велику партію ексклюзивних українських вишиванок, поло, регланів і футболок, яка буде розповсюджена серед українських фанів, які купили квитки на бій. Наша мета - щоб усі українці були одягнені в жовто-сині кольори і вишиванки. Вся продукція вже доступна в інтернет-магазині kuberten.com.ua, який є партнером офіційного фан-клубу братів Кличків", - додав він.

Відзначимо, що місткість Медісон Сквер Гарден під час проведення боксерських вечорів становить 20789 місць. 25 квітня на арені очікується аншлаг - 5000 квитків було продано тільки в день відкриття продажів.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко може розраховувати в Нью-Йорку на підтримку більше 1000 українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути