Ексклюзиви
субота, 20 вересня 2014 19:36

Володимир Кличко хоче виграти всі чемпіонські пояси

Володимир Кличко хоче виграти всі чемпіонські пояси
Володимир Кличко sport.bigmir.net

Володар чотирьох чемпіонських поясів 38-річний український боксер-важковаговик Володимир Кличко висловив намір провести поєдинок з переможцем бою Бермейн Стіверн (Канада) - Деонтей Вайлдер (США), в якому буде розіграний титул за версією WBC. Про це повідомляє www.gorodokboxing.com. Кличко є володарем чемпіонських поясів за версіями WBA, IBF, IBO і WBO.

Зараз боксер готується до захисту чемпіонського пояса за версією IBF в бою з болгарином Кубратом Пулєвим, який запланований на 15 листопада.

За словами українця, для нього зараз головне - вдало провести захист з болгарином, однак він буде з нетерпінням чекати результату двобою між американцем і канадцем. Команда Кличка працюватиме над тим, щоб добитися об'єднувального бою з переможцем цієї пари.

Стіверн та Вайлдер в найближчі місяці повинні битися за титул WBC в суперважкій вазі, який в даний момент належить канадцеві. Кличко є володарем чемпіонських поясів за версіями WBA, IBF, IBO і WBO.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко хоче виграти всі чемпіонські пояси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути