Ексклюзиви
понеділок, 02 травня 2016 11:58

Вітаю "Шахтар" із срібними медалями чемпіонату. Вони їх заслужили - Шовковський
6

Фото: Ірина Козюпа

Після матчу "Шахтар" - "Динамо" капітан киян Олександр Шовковський пояснив причини поразки від "гірників".

Нагадаємо, вчора "Шахтар" резервним складом переміг киян з рахунком 3:0. Матч завершився скандалом за участю Тараса Степаненка та Андрія Ярмоленка.

"Заради об'єктивності варто сказати, що коли ми стали чемпіонами, то у нас не той рівень мотивації. Це було помітно. На жаль, наставникам не вдалося достукатися до гравців.

Що стосується гри, то результат десь закономірний. Ми наробили помилок. Вітаю "Шахтар" з перемогою і срібними медалями чемпіонату. Вони їх заслужили.

Програвати завжди важко і неприємно. Якби цей матч мав турнірне значення, то гра була б зовсім іншою. Маємо, те що є. На жаль, неприємний епізод, який трапився під кінець матчу, повністю вибив з рівноваги.

Думаю, Тарасу Степаненку варто подувати про свою безпеку, так як він живе у Києві. Не виключено, що вболівальники не захочуть йому пробачати подібних дій. Але це вже його особиста справа і справа клубу "Шахтар".

Я перебував у гущі подій і багато речей мені були незрозумілими. Арбітр (Юрій Можаровський) дивився за всім з боку і йому було видніше. Інша річ, що на поле вибігли запасні гравці і тренерський штаб "Шахтаря". Один із представників "гірників" розмахував кулаками. Це взагалі не лізе в жодні рамки. Хай у цьому розбираються компетентні органи.

Як гравцям їхати у збірну України? Не можу відповісти на це питання.

Чемпіонат виграють не у двох матчах. За весь турнір ми набрали максимальну кількість очок. З чим я і вітаю наших вболівальників".

Нагадаємо, кияни достроково стали чемпіонами України і матч із "Шахтарем" не мав турнірного значення.

Зараз ви читаєте новину «Вітаю "Шахтар" із срібними медалями чемпіонату. Вони їх заслужили - Шовковський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути