середа, 01 липня 2015 19:48

Вімблдон-2015. Стаховський програв трилер хорвату, Цуренко не зіграє з Шараповою

Вімблдон-2015. Стаховський програв трилер хорвату, Цуренко не зіграє з Шараповою
Леся Цуренко не пройшла до третього раунду Вімблдону. Фото: sport.ua

49-а ракетка світу Сергій Стаховський програв у першому раунді Вімблдону. З рахунком 6:4, 6:7, 2:6, 6:1, 7:9 українець поступився спортсмену з Хорватії Борні Чоричу.

У першому сеті Сергію вдався один брейк, завдяки якому він і виграв партію. У другому сеті тенісисти впевнено брали свої подачі. Справа дійшла до тай-брейка, який виграв хорват.

Третій сет Чорич виграв впевнено. Але так само легко Сергій Стаховський взяв четверту партію.

У п'ятому сеті в Стаховського було 3 брейк-пойнти за рахунку 4:4, але хорват зміг вирвати гейм. А на подачі Стаховського в Борна було два брейк-пойнти. Вони залишилися за Сергієм.

Потім у Стаховського було два брейк-пойнти, але хорват зумів врятувати гейм. У підсумку нерви міцнішими виявилися в Чорича, який з рахунком 9:7 виграв партію, а з ним і матч.

У другому колі Чоричу доведеться зіграти з італійцем Андреасом Сеппі (25), який переміг британця Брайдан Кляйна (WC) - 6:3, 6:2, 6:2.

У жіночому розряді не змогла пробитися до третього раунду турніру представниця України Леся Цуренко. Наша спортсменка поступилася з рахунком 5:7, 7:6, 5:7 31-й ракетці світу, румунці Ірині Бегу.

У третьому сеті українка вела 4:3, але не змогла закріпити перевагу на своїй подачі. А потім і зовсім програла. Наступною опоненткою Бегу стане росіянка Марія Шарапова (4).

Зараз ви читаєте новину «Вімблдон-2015. Стаховський програв трилер хорвату, Цуренко не зіграє з Шараповою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути