Ексклюзиви
вівторок, 21 квітня 2015 15:01

Відомий російський тренер загинув, повертаючись з похорону друга

Відомий російський тренер загинув, повертаючись з похорону друга
Сергію Михальову було 67 років. Фото: kommersant.ru

Заслужений тренер Росії, член правління хокейного клубу "Салават Юлаєв" Сергій Міхальов загинув в автокатастрофі, коли повертався з Челябінська з похорону іншого відомого фахівця Валерія Білоусова. Про це повідомляє у вівторок, 21 квітня, казанське видання "Бізнес Online".

Аварія сталася в Челябінській області в районі міста Аша. Міхальову було 67 років.

Михальов тренував "Салават Юлаєв" у 1987-1990 і в 2005-2009 роках. У 2008 році він привів команду до перемоги в чемпіонаті Росії. Проте в сезоні-2008/09 уфімці програли Омському "Авангарду" в 1/8 фіналу Кубка Гагаріна, після чого Михальова відправили у відставку.

Влітку 2011 року Міхальов знову очолив "Салават" після відставки В'ячеслава Бикова, який привів уфімців до перемоги в Кубку Гагаріна сезону-2010/11. У період роботи в Михальова виник конфлікт із лідером "Салавата" Олександром Радуловим, який хотів залишити команду. У листопаді 2011 року тренера знову відправили у відставку.

Михальов також попрацював в нижегородському "Торпедо", а до повернення в Уфу спортивним директором і генеральним менеджером тольяттінської "Лади". У 1989 році очолював студентську збірну СРСР, срібного призера Універсіади. У 2000 році - головний тренер юніорської збірної Росії (до 18 років), срібного призера чемпіонату світу. У 2002-му - помічник головного тренера національної збірної. У 2006 році очолив молодіжну збірну Росії (до 20 років), яку привів до срібних нагород чемпіонату світу.

Зараз ви читаєте новину «Відомий російський тренер загинув, повертаючись з похорону друга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути