пʼятниця, 19 вересня 2014 11:46

Відома китайська тенісистка завершила кар'єру

Відома китайська тенісистка завершила кар'єру
Лі На eurosport.ru

Відома китайська тенісистка Лі На, яка займає шосте місце в рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA), оголосила про завершення кар'єри. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo.

Причиною даного рішення стали проблеми зі здоров'ям, які переслідували 32-річну спортсменку останнім часом. На початку вересня вона пройшла медобстеження в Мюнхені, яке виявило погіршення стану як правого, так і лівого коліна.

"Я вважаю, що вчинила правильно. Конкуренція в тенісі дуже жорстка і вимагає від спортсменів бути в найкращій формі. Я ж більше не можу діяти на всі 100 відсотків", - заявила спортсменка.

Лі На є єдиною азіатською спортсменкою, яка перемагала на турнірах серії "Великого шолома". Вона вигравала "Ролан Гаррос" (2011) і Відкритий чемпіонат Австралії (2014). Також на її рахунку - дев'ять перемог на турнірах WTA. На домашній Олімпіаді у Пекіні-2008 вона посіла четверте місце.

Зараз ви читаєте новину «Відома китайська тенісистка завершила кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути