четвер, 04 лютого 2016 17:40

"Вести с "Титаника": Уткін потроллив новий запис Канделакі в твіттері

Телеведучий Василь Уткін висміяв новий запис в Твіттері керівника телеканалу "Матч ТВ" Тіни Канделакі.

Зокрема, Канделакі написала, що їй в цьому році обов'язково потрібно навчитися красиво плавати. На що Уткін відреагував коментарем: "Вести с "Титаника".

 

Інші користувачі мережі нагадали Тіні, що "вже є фільм з ді Капріо", і порадили навчитися "красиво тонути". Одночасно схвалили почуття гумору самого Уткіна.

Нагадаємо, конфлікт Тіни Канделакі та Василя Уткіна триває вже не перший місяць. Під час нього Канделакі називала Уткіна "жіробасом". Той відповідав їй сумнівами в професійній компетентності. Однак в підсумку все-таки погодився співпрацювати з "Матч ТВ", яка виникла на основі, зокрема, НТВ+, де Уткін відповідав за спортивне мовлення.

Проте, Уткін з завтрашнього дня остаточно йде з "Матч ТВ". Таке рішення Василь прийняв після того, як його та ряд інших авторитетних коментаторів, зокрема Олексія Андронова та Кирила Дементьєва, вивели за штат, перевівши на гонорарну основу. Він опублікував оголошення про пошук роботи, написавши коротке "резюме": "алкоголік і дурень".

Відзначимо, що російський міністр спорту Віталій Мутко вже висловлював невдоволення роботою Тіни Канделакі. Зокрема, зауважив, що канал замість підтримки інтересу до розвитку спорту, орієнтується на рейтинг: наприклад, показує приготування "якихось коктейлів", а прямим трансляціям воліє повтори футбольних матчів.

Зараз ви читаєте новину «"Вести с "Титаника": Уткін потроллив новий запис Канделакі в твіттері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути