Ексклюзиви
неділя, 01 березня 2015 21:38

"Вольфсбург" перервав безпрограшну серію "Вердера" Скрипника

"Вольфсбург" перервав безпрограшну серію "Вердера" Скрипника
Віктор Скрипник facebook.com

Бременський "Вердер" українського наставника Віктора Скрипника програв "Вольфсбургу" - 3:5. Поєдинок пройшов на "Везерштадіоні"  і завершив програму 23-го туру. "Музиканти" перервали свою шестиматчеву безпрограмшну серію і опустилися у турнірній таблиці на одну позицію. Тепер "Вердер" займає 9-те місце з 30 очками в активі.

За перші півгодини матчу господарі тричі виходили уперед. Голи за "Вердер" забили Златко Юнузович, Франко ді Санто та Фелікс Кроос. М´яч останнього залетів у ворота після рикошету від ноги Вієйріньї, на якого у протоколі записали автогол. Два з трьох м´ячів "Вердер" забив через помилки лівого захисника "Вольфсбурга" Шефера, який провалив перший тайм.

"Вовки", яких називають найяскравішою командою бундесліги у цьому сезоні ("Баварія" не рахується. Це команда з іншої планети), змогли двічі зрівняти рахунок. Забили Каліджурі та Арнольд. А на старті другого тайму гості тричі ошелешили захист та воротаря господарів Рафаеля Вольфа. Дублем відзначився голеадор команди Бас Дост. П´ятий гол "Вердеру" забив Каліджурі, який також став автором дубля. На рахунку Кевіна де Брюйне три гольові передачі. 

Команда Скрипника намагалась відігратися, але справді гольових нагод у "зелено-білих" не виникало. Фінальний свисток сигналізував про першу поразку "Вердера" у цьому році.

У наступному турі "Вердер" зіграє проти "Фрайбурга". А на "Вольфсбург" чекає виїзд до "Аугбурга". Серед тижня команди ще проведуть матчі Кубка Німеччини.

Бундесліга

23-й тур

Вердер - Вольфсбург 3:5 (3:2, 0:3)

Голи: 1:0 - 9 Юнузовіч, 1:1 - 10 Каліджурі, 2:1 - 16 Ді Санто, 2:2 - 18 Арнольд, 3:2 - 28, автогол Вієйрінья, 3:3 - 48 Дост, 3:4 - 51 Дост, 3:5 - 53 Каліджурі.

Вердер - Вольф, Вестергор, Гебре Селассі, Предль, Штернберг (Гарсія, 86), Кроос (Макіаді, 81), Юнузовіч, Озтуналі, Фрітц (Еггештайн, 77), Зелке, Ді Санто.

Вольфсбург - Бенальо, Луїс Густаво, Клозе, Налдо, Шефер, де Брюйне, Вієйрінья (Юнг, 76), Каліджурі, Арнольд, Гілавогі (Шюррле, 64), Дост (Бендтнер, 89).

Попередження: Гілавогі (58), Кроос (69), Вестергор (79).

Зараз ви читаєте новину «"Вольфсбург" перервав безпрограшну серію "Вердера" Скрипника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути