Ексклюзиви
четвер, 02 жовтня 2014 10:50

Вболівальники "Галатасарая" закидали поле фаєрами в матчі з "Арсеналом"
11

Фото: dailymail.co.uk

Матч другого туру групового етапу Ліги чемпіонів між лондонським "Арсеналом" і турецьким "Галатасараєм" був перерваний на кілька хвилин через поведінку турецьких вболівальників. Про це повідомляє інтернет-портал 101greatgoals.com. Гра, що проходила в Лондоні на стадіоні "Емірейтс", завершилася перемогою англійців з рахунком 4:1.

У першому таймі суддя зупинив гру через те, що турецькі фанати закидали частину поля фаєрами в районі кутового прапора. Голкіпер "Арсеналу" Войцех Щенсни кинув палаючі фаєри за межі поля, де стюард стадіону загасив їх, поливши з відра. Гра продовжилася після того, як капітан "Галатасарая" Веслі Снейдер підійшов до трибуни і попросив уболівальників заспокоїтися.

Крім заворушень на трибунах, перед грою турецькі фанати влаштували ходу центром Лондона, в ході якого запалювали і кидали фаєри на вулицях міста.

Тепер "Галатасарай" цілком може отримати дисциплінарні санкції за поведінку вболівальників, серед яких дискваліфікація окремих секторів домашньої арени або цілого стадіону.

Зустріч завершилася розгромною перемогою господарів, у складі яких хет-триком відзначився форвард Данні Велбек. Ще один м'яч на рахунку Алексіса Санчеса. У складі "Галатасарая" з пенальті відзначився Бурак Їлмаз.

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники "Галатасарая" закидали поле фаєрами в матчі з "Арсеналом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути