неділя, 19 квітня 2015 17:09

В Криму пропонують заборонити в'їзд Усику на півострів

В Криму пропонують заборонити в'їзд Усику на півострів
Олександр Усик. Фото: telegraf.com.ua

Глава регіонального відділення партії "Справедлива Росія" Олександр Юр'єв пропонує заборонити в'їзд до Криму боксеру Олександру Усику, який напередодні здобув перемогу над чемпіоном WBO Oriental росіянином Андрієм Князєвим.

Про це Юр'єв написав на своїй сторінці у Фейсбук.

"Після вчорашньої перемоги Усик повертається до Сімферополя. Цей баламут всюди заявляє, що Крим український, і він допоможе його Україні повернути ... Може, пора заборонити йому в'їзд в РФ?", - написав він.

"Є закон, хороший він чи поганий, його треба виконувати. Якщо Усик вже громадянин РФ, нехай відповість за законом. Якщо ні, то нехай сидить у Києві. Але якщо на нашій території порушує закон, то знову ж відповість за законом", - додав політик.

 

После вчерашней победы Усик возвращается в Симферополь.Этот баламут везде заявляет, что Крым украинский и он поможет его Украине вернуть... Может пора запретить ему въезд в РФ...

Posted by Александр Юрьев on 18 квітня 2015 р.

Напередодні Усик захистив звання Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO. Він технічним нокаутом здобув перемогу над боксером з Росії.

Зараз ви читаєте новину «В Криму пропонують заборонити в'їзд Усику на півострів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути