середа, 12 лютого 2014 17:36

Усик вийде на ринг в березні проти суперника зі світовим ім'ям

Усик вийде на ринг в березні проти суперника зі світовим ім'ям

Представник промоутерської компанії K2 Ukraine Олесандр Красюк , який представляє інтереси олімпійського чемпіона Лондона боксера першої важкої ваги українця Олександра Усика, висловився про терміни титульного бою, а також назвав дату наступного поєдинку.

"Наступний бій Олександра Усика призначений на 15 березня цього року, і він відбудеться в Україні, - зазначив Красюк. - За нашою домовленістю з Сашком суперником повинен стати боксер з рейтингу Топ-15 світових боксерських організацій. Олександр відпочив після новорічних свят, відсвяткував день народження, і приступив до тренувального процесу. У середині лютого приїде тренер Джеймс Аль Башир і почнеться фаза спарингів і безпосередньої підготовки до поєдинку. Думаю, що на початку наступного року в нього з'явиться шанс стати чемпіоном світу. Мета - перевершити Евандера Холіфілда у даному показнику".

"Усик - професіонал з великої літери. Його ставлення до тренувального процесу, не тільки в плані фізичної, а й моральної підготовки може бути прикладом для багатьох досвідчених боксерів - профі. Він все робить структуровано, організовано і дисципліновано, що викликає тільки захоплення. Він не перегорів, для нього професійний бокс - це якісно новий виток у житті", - зауважив Красюк.

Також менеджер сказав, що олімпійське золото для Усика вже є справою минулого, і зараз його мета - стати королем професійного боксу.

Зараз ви читаєте новину «Усик вийде на ринг в березні проти суперника зі світовим ім'ям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути