Ексклюзиви
середа, 20 серпня 2014 09:33

"Урок засвоєно" - Суарес пообіцяв більше не кусатися
6

Фото: dailymail.co.uk

Нападник "Барселони" Луїс Суарес пообіцяв уболівальникам команди, що більше не стане кусати гравців команд-суперниць. Про це повідомляє видання The Guardian. Раніше уругваєць тричі карався за укуси супротивників і зараз відбуває дискваліфікацію за такий вчинок щодо захисника збірної Італії Джорджо К'єлліні.

"Я знаю, що повинен прийняти все, і вже вибачився. Це щось з минулого, що потрібно забути. Коли це сталося, я відчував себе дуже пригніченим. Я зрозумів, що потрібно вибачитися. Волів би не повертатися до того, що пережив. Урок засвоєний. Урок, який я повинен був зрозуміти. Це була моя помилка. Але тепер все в минулому. Я прошу уболівальників не хвилюватися, тому що це більше не повториться", - заявив Суарес.

Недавно гравець дебютував за "Барселону", вийшовши на заміну в товариському матчі проти мексиканського "Леона". У сезоні-2013/14 Суарес став найкращим футболістом і бомбардиром чемпіонату Англії, забивши 31 м'яч в 33 зустрічах і завоював разом з форвардом мадридського "Реала" Кріштіану Роналду "Золоту бутсу" (приз кращому бомбардирові національних чемпіонатів).

Зараз ви читаєте новину «"Урок засвоєно" - Суарес пообіцяв більше не кусатися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути