неділя, 25 січня 2015 14:16

Український борець, який оголосив "Х#й війні" "задушив" болгарина

Український борець, який оголосив "Х#й війні" "задушив" болгарина
Фото: sovsport.ru

Українець Микита Крилов, який виступає в найпрестижнішій у світі організації змішаних єдиноборств, в ніч на неділю, 25 січня, здобув перемогу над болгарським спортсменом Станіславом Недковим.

Поєдинок борця з Донецька йшов другим в головному андеркарді турніру UFC on Fox. Крилов, незважаючи на своє минуле ударника (чорний пояс з кіокушинкай карате), виграв у типовому борцівському стилі.

Бій перервався вже в першому раунді, коли таймер застиг на позначці 1:24 - Крилов після жвавого початку вдало зловив на задушливий прийом "гільйотина" суперника, який намагався піти від ударів українця переведенням в партер (болгарин вважається експертом саме по боротьбі). Після декількох секунд утримання болгарин здався.

Дана перемога стала третьою для 22-річного українця в UFC. Крім цього, у нього є і дві поразки. Всього "рекорд" Крилова досяг показника 18 перемог і чотири поразки.

Нагадаємо, перед поєдинком донеччанин вийшов на зважування в антивоєнній футболці з викликає написом "Х#й війні", чим прикував до себе окрему увагу публіки, що зібралася.

Зараз ви читаєте новину «Український борець, який оголосив "Х#й війні" "задушив" болгарина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути