Ексклюзиви
вівторок, 03 березня 2015 14:48

Українець Лень влаштував бійку у матчі проти "Маямі"

Українець Лень влаштував бійку у матчі проти "Маямі"
Олексій Лень thekievtimes.ua

Відразу трьома вилученнями завершився поєдинок "Маямі" і "Фінікса". Одним з гравців, що не дограв матч до кінця, був українець Олексій Лень.

У третій чверті, після данка Хассана Вайтсайда, центровий "Фінікса" не стерпів і штовхнув гравця "Маямі". Лень і Вайтсайд повалили один одного на паркет, проте центрових вдалося швидко розняти.

Ретельно проаналізувавши епізод, судді прийняли рішення вилучити обох учасників бійки. Перед цим, на початку третьої чверті, Маркіфф Морріс був вилучений з майданчика за грубий фол на Горані Драгічу.

Зазначимо, що це друге вилучення у кар'єрі 21-річного Леня. Перше Олексій отримав у попередньому сезоні, посварившись з Ніком Янгом з "Лейкерс".

Додамо, що "Маямі" добився перемоги з рахунком 115:98. Лень вийшов у стартовому складі і за 27 хвилин набрав 10 очок, 11 підбирань, 1 передачу і 3 фоли. Це дев'ятий дабл-дабл українця у поточному сезоні чемпіонату НБА.

Зараз ви читаєте новину «Українець Лень влаштував бійку у матчі проти "Маямі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути