Ексклюзиви
четвер, 26 листопада 2015 13:52

УЄФА тимчасово заморозив виплату призових "Дніпру"

УЄФА тимчасово заморозив виплату призових "Дніпру"

Слідча палата Інстанції УЄФА з фінансового контролю клубів (ІФКК) оголосила про передачу в Арбітражну палату справ шести клубів у зв'язку з порушенням ними вимоги за простроченими платежами (іншим клубам, своїм співробітникам, соціальним або податковим службам) станом на 30 червня і / або 30 вересня 2015-го. Про це заявив новопризначений головний слідчий Ів Летерм.

Цими шістьма клубами є "Дніпро" (Україна), "Інтер" (Азербайджан), "Брага" (Португалія), "Тиргу-Муреш", "Астра" і "Ботошань" (усі - Румунія). Остаточні рішення повинні бути прийняті Арбітражною палатою до кінця цього року.

Крім того, Слідча палата ІФКК прийняла рішення почати розслідування стосовно двох клубів - "Фенербахче" і "Трабзонспора" (Туреччина) за передбачувані порушення правил беззбитковості на основі останньої фінансової інформації. Найближчі місяці ці клуби будуть перебувати під наглядом. Подальша інформація щодо них стане доступною в лютому 2016 року.

Виплата призових вищевказаним клубам буде тимчасово заморожена.

Тим часом продовжується моніторинг всіх клубів, з якими попередньо були підписані мирові угоди. Це "Халл Сіті" (Англія), "Панатінаїкос" (Греція), "Хапоель" Тель-Авів (Ізраїль), "Рух" (Польща), "Спортінг" (Португалія), "Ростов" (Росія), "Галатасарай" (Туреччина) і "Кардемір Карабюкспор" (Туреччина). Угоди з даними клубами підписані з метою виконання ними умов беззбитковості в сезоні-2015/16.

До цього списку не входить ПФК ЦСКА Софія (Болгарія) - клубу вже були винесені санкції за невиконання умов їх мирової угоди.

Детальна інформація з моніторингу цих клубів буде опублікована на початку 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «УЄФА тимчасово заморозив виплату призових "Дніпру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути