Ексклюзиви
вівторок, 31 січня 2012 10:32

"УЄФА не піде на жодні поступки щодо Рибки" - ФФУ

"УЄФА не піде на жодні поступки щодо Рибки" - ФФУ

Не варто очікувати, що УЄФА зменшить термін дискваліфікації воротаря "Шахтаря" Олександра Рибки.

Про це заявив перший заступник голови спортивно-медичного комітету ФФУ В'ячеслав Попов, повідомляє "Чемпіон" із посиланням на "Сегодня".

"Подавати апеляцію - це, звичайно, право "Шахтаря". Але очікувати, що така жорстка структура, як УЄФА, зменшить термін дискваліфікації - це видавати бажане за дійсне", - сказав він.

"З досвіду можу сказати, УЄФА не піде на жодні поступки. Адже є регламент, у якому все чітко прописано. Тому, запевняю вас, ніхто навіть і слухати не стане ніякі виправдання. Не було ніколи подібних прецедентів, щоб через апеляційний комітет скасовувалося або пом'якшувалося покарання", - додав Попов.

За його словами, за використання препаратів п'ятого класу, до якого і належить фуросемід, Рибка міг отримати і чотири роки дискваліфікації.

"Те, що сталося, - трагедія для Саші. Рибка не тільки дуже розумний гравець, але і надзвичайно дисциплінована у плані фармакології людина, і мені важко зрозуміти, як він міг прийняти щось зайве. Саша своїми руками виключив себе з еліти нашого футболу", - каже Попов.

Нагадаємо, голкіпер "Шахтаря" Олександр Рибка був дискваліфікований УЄФА на два роки за вживання забороненого препарату.

Зараз ви читаєте новину «"УЄФА не піде на жодні поступки щодо Рибки" - ФФУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути