середа, 11 січня 2012 10:38

УЄФА на три роки відлучила ПАОК від єврокубків

УЄФА на три роки відлучила ПАОК від єврокубків

Контрольно-дисциплінарна інстанція європейського футбольного союзу покарала грецький ПАОК у зв'язку з порушеннями правил УЄФА з ліцензування клубів.

ПАОК оштрафований на 250 тисяч євро, з яких він заплатить 50 тисяч, а решта суми буде заморожена на трирічний перевірочний період. Крім того, ПАОК покараний одним виключенням із єврокубків, якщо він у них потрапить у найближчі три роки. Це покарання також буде носити умовний характер протягом наступних трьох років.

До 30 червня 2012 ПАОК повинен надати документацію, яка свідчить про те, що у клубу немає значних боргових зобов'язань перед співробітниками, податковими органами, соціальними фондами, а також іншими клубами на основі угод, укладених до цієї дати. За виконанням цих вимог простежить відповідний орган УЄФА.

Апеляція на вердикт Контрольно-дисциплінарної інстанції може бути подана протягом трьох днів з моменту відправлення повного рішення в письмовому вигляді.

Нагадаємо, що грецька команда зайняла перше місце в групі з "Рубіном" на груповій стадії Ліги Європи. В очних зустрічах команди зіграли внічию - 1:1 і 2:2.

Зараз ви читаєте новину «УЄФА на три роки відлучила ПАОК від єврокубків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути