Ексклюзиви
субота, 22 грудня 2012 11:47

Учасниця трьох Олімпіад працювала повією за $ 600 на годину

Учасниця трьох Олімпіад працювала повією за $ 600 на годину
Сьюзі Фейвор Хемілтон в 2000 році. Фото: afp.com

Бігунка Сьюзі Фейвор Хемілтон, яка представляла США на трьох Олімпійських іграх, зізналася, що з грудня 2011 року вона працювала високооплачуваною повією. 44-річна Хемілтон працювала в ескорт-послугах в Лас-Вегасі, а також у кількох інших містах, включаючи Лос-Анджелес, Чикаго і Х'юстон. Про це пише видання The Smoking Gun.

Хемілтон заявила, що вона повністю бере на себе відповідальність за свої вчинки. "Я не жертва", - підкреслила спортсменка. Свою роботу в ескорт-послугах Хемілтон назвала "великою помилкою", але описала її як "захоплюючу". Хемілтон повідомила, що її чоловік знав про її роботу і просив її припинити займатися проституцією.

Хемілтон працювала в ескорт-послугах під ім'ям Келлі. За свої послуги вона брала 600 доларів на годину. Як відзначає видання, Хемілтон працювала повією не через гроші, адже у неї і у її чоловіка є успішний бізнес, і нестачі в коштах вона не відчуває. На сторінці Хемілтон на сайті агентства ескорт-послуг було написано, що в грудні 2011 року вона почала займатися цим, плануючи, що залишиться в ескорт-послугах лише на короткий час, однак їй сподобалося і вона продовжила обслуговувати клієнтів.

Хемілтон виступала в бігу на дистанції 1500 метрів. Вона була учасницею Олімпійських ігор 1992 року в Барселоні, 1996 року в Атланті і 2000 року в Сіднеї. Під час фінального забігу на Іграх у Сіднеї Хемілтон, зрозумівши, що не зможе виграти, за 200 метрів до фінішу навмисно впала на доріжку. У 2005 році, після народження дочки, Хемілтон страждала на депресію.

Зараз ви читаєте новину «Учасниця трьох Олімпіад працювала повією за $ 600 на годину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути