субота, 27 серпня 2016 23:01

"Ворскла могла нам забити і три, і п'ять голів" - Ребров

"Ворскла могла нам забити і три, і п'ять голів" - Ребров
dynamo.kiev.ua

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував поразку своєї команди у 6-му турі УПЛ "Ворсклі" з рахунком 0:2.

"Звичайно, ми програли по ділу. Створили достатньо гольових моментів, але те, як ми сьогодні грали в обороні, не витримує ніякої критики. Всі хочуть атакувати... Повторюся, не можу сказати, що ми не створювали сьогодні гостроти, але не можна просто забувати про оборону. У підсумку, "Ворскла" могла нам забити і три, і п'ять голів.

Не стану нікого зараз звинувачувати, це виключно моя помилка. Команда повинна бути готова таким чином, щоб всі її футболісти серйозно ставилися до будь-якого суперника. "Дніпро" нас пробачив, "Сталь" пробачила. "Ворскла" — ні. Таке повинно було рано чи пізно статися.

У той же час, багато наших проблем - не від хорошого життя. Від нас пішов Велозу, від нас пішов Драгович. Додайте сюди ситуацію з травмами - хтось у лазареті, а хтось ще не у повній мірі набрав втрачені кондиції після отриманих ушкоджень. У підсумку, в порівнянні з минулим сезоном, наш склад ослаблений на 4-5 осіб. І у нас, на жаль, немає кадрової можливості знайти повноцінну заміну цим футболістам. Ми працюємо з тими, хто у нас є, намагаючись вичавити максимум.

Повторюся, не збираюся зараз нікого звинувачувати - в сьогоднішній поразці винен виключно я. Будь ласка, задавайте питання".

Чому Циганков і Мякушко, які продемонстрували, що можуть вдало виходити на заміну, пропали у дублі? Адже вони навіть не потрапляють у заявку на матч...

"Що стосується Циганкова, то я із задоволенням випущу його на поле, як тільки рівень його готовності буде відповідним. У минулому сезоні він провів один матч, а потім пропустив місяць. У цьому сезоні ми на нього сподіваємося і планомірно готуємо його до гри за першу команду. Сподіваюся, він нам допоможе не тільки у чемпіонаті України, але і в Лізі чемпіонів.

Якщо ж говорити про Мякушко, то тут ситуація інша: він один раз вийшов, сподобався вам, і з цієї причини його, ніби як, треба випускати на поле і в подальшому. Але ж ви не бачите тренувальний процес, не бачите тренувальні матчі. Я приймаю те чи інше кадрове рішення не через те, що когось люблю, а кого-то не люблю - всі рішення приймаються виходячи з того, як футболісти виявляють себе у тренувальному процесі. Хто виглядає краще, хто витримує конкуренцію, той і виходить на поле у матчах.

Звичайно, в плані прийняття рішень можуть бути помилки, від них ніхто не застрахований але, повторюся, я бачу тренувальний процес, на підставі цього визначаю склад і в результаті відповідаю за гру. Сьогодні ми програли. У поразці винен я, і визнаю це. Зараз найважливіше зрозуміти, що робити далі. Адже попереду у нас матч з "Шахтарем", а потім - матчі у Лізі чемпіонів".

Поясніть сьогоднішню надмірну емоційність Ярмоленка по ходу матчу. З ним все нормально?

"Все нормально. Задайте це питання Андрію".

Після жеребкування групового турніру Ліги чемпіонів здалося, що "Динамо" дісталася не найскладніша група. Але чи реально ставити завдання виходу з неї, враховуючи нинішню ситуацію, враховуючи кадрові проблеми?

"У київського "Динамо" завдання завжди максимальні. В тому числі, у груповому турнірі Ліги чемпіонів. У будь-якій групі. А якби ми потрапили в групу до "Манчестер Сіті" і "Барселони", так що - не виходити на поле і не грати? Навіщо тоді взагалі виходити в Лігу чемпіонів? Торік у нас була не найпростіша група, але ми ж з неї вийшли. Так, сьогодні ми програли, але попереду нас чекає дуже важливий матч - будемо до нього готуватися".

Додамо, що у Лізі Чемпіонів "Динамо" грає в одній групі з "Наполі", "Бенфікою" і "Бешикташем". 13 вересня кияни вдома зіграють з італійським клубом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ребров не знає, що робити з "Динамо": 5 думок після ганьби в матчі з "Ворсклою"

Зараз ви читаєте новину «"Ворскла могла нам забити і три, і п'ять голів" - Ребров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути